Update en onderhoud service.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bij ons kunt het onderhoud van uw website ook aan ons uit besteden zonder hoge tarieven.  Het maakt niet uit als de website niet door ons ontwikkelt is, wij kunnen dit  voor u regelen zonder hoge kosten per maand. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud, maandelijks of jaarlijks. Bij ons betaald u gewoon  een uurtarief. of het nu gaat om updates, de veiligheid van uw bedrijf, service of onderhoud, bij ons kunt u terecht voor een betaalbare prijs. De werkzaamheden worden binnen 2 werkdagen  afgemaakt en u ontvangt een  factuur van  de werkzaamheden die wij verricht hebben.  Het enige wat u hoeft te doen is ons een e-mail te sturen en wij regelen het verder.

GET STARTED NOW

Updates

Het is belangrijk om bij uw website geregeld een update uit te voeren, om ervoor te zorgen dat het website veilig blijft. Ook updaten wij wordpress, thema’s en plugin’s, zodat de website ook goed en stabiel blijft draaien.

 learn more

Service

Wilt u uw website aanpassen, maar u weet niet precies hoe? Of u bent bezig met nieuwe content op uw website te plaatsen, maar u komt er niet uit? U kunt altijd contact met ons opnemen, stel u vraag en wij helpen u verder op weg. 

 learn more

Onderhoud

Wilt u nieuwe foto’s of tekst op uw website plaatsen, maar u weet niet precies hoe dit allemaal werkt?  U kunt dat aan ons uitbesteden voor een vast uurtarief. Stuur ons een e-mail met de nodige informatie en wij passen uw website aan. 

 learn more

Veiligheid

Met wordpress websites (of andere CMS websites) is het belangrijk om regelmatig back-ups te maken en (beveiligings)updates uit te voeren om zo u website te beschermen tegen hackers en spammers.

 learn more

Vraag een offerte aan.

Moet uw website geupdate worden? Of beter beveiligd worden tegen bijvoorbeeld hackers? Of mischien wilt u dat wij uw website onderhouden. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten, maar u betaalt voor de verrichtte werkzaamheden die wij hebben vast  een uurtarief. 

We werken graag met u samen.

Vul het contactformulier in en wij kunnen u met de juiste informatie voorzien, ook geven wij een indicatie van wat het kan gaan kosten. 

Contact informatie

 

+31 6 16815071

info@webstudiomkb.nl