SEO en marketing aanbod.

SEO

Elke ondernemer wil zoveel mogelijk bezoekers naar zijn of haar website  krijgen. Dit wordt gerealiseerd door zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Je website komt hoger in een hogere positie in de zoekmachines zoals google. En dat is wat je wil bereiken, hoe hoger je staat, des te beter dat je te vinden bent door mogelijk toekomstige klanten.  Wij kunnen u daarbij helpen, heeft u al een website en wilt u beter gevonden worden in de zoekmachines? Wij zullen eerst een SEO website scan uitvoeren, om te kijken wat de verbeterpunten zijn om uw website te optimaliseren., daarna zullen we uw website volledig optimaliseren. 


Social media

Het gebruik van social media is essentieel voor  de ontwikkeling van uw bedrijf, het zorgt voor klantenbinding,  verhoogd naambekendheid en helpt wij het werven van nieuwe klanten of om uw producten te  verkopen.  Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouYube en Twitter zijn social media kanalen die u kunt inzetten voor de marketing van uw bedrijf.  In welke branche u werkt en welke doelstellingen u heeft bepalen welke kanalen het beste voor u werken. Wij maken een social media strategie  op maat die aansluit bij uw wensen en doelstellingen om uw doelgroep aan te spreken met de juiste boodschap en om zo het best mogelijke resultaat te behalen.


Google Ads

Een ander belangrijk onderdeel van online marketing is google ads, ook wel bekend als SEA. Dit zijn zoekadvertenties, die lijken op reguliere zoekresultaten. Bezoekers klikken dus sneller op uw website, hierdoor bereik t u meer bezoekers  binnen uw doelgroep.  U heeft het misschien druk met u bedrijf en geen tijd om  u zich hiermee bezig te houden of geen verstand van SEA? Geen probleem, wij kunnen dit voor u regelen,  zodat u uw tijd kunt investeren in uw bedrijf terwijl wij dit uit handen nemen en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.  Haal het maximale uit google ads en laat het  door ons beheren, neem contact op voor meer informatie. 


Geen hoge maandelijke kosten. Wij werken met een vast uurtarief

Vraag een offerte aan.

U wilt meer bezoekers naar uw website trekken door middel van SEO, google ads of social media kanalen? Vul het contactformulier in voor meer informatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij werken graag met u samen.

Bij ons zit u niet vast aan hoge maandelijke kosten, wij rekenen een vast uurtarief voor de werkzaamheden die wij verrichten. 

Contact info


+31 6 16815071

info@webstudiomkb.nl